Akros kollaaž

2020/2021 hooaja tunniplaan ja registreerimine on avatud

 

69158097_2482547125121612_2340145538617311232_o

UUS! Hooaja 2020/2021 (september 2020- juuni 2021) tunniplaan.

Mõned tähelepanekud uuest hooajast ja tunniplaanist:

1) Grupi nimede juures olevatest numbritest ei tasu lasta end liigselt segada (need on hetkel gruppide eristamiseks üksteisest). Need numbrid ei kattu eelmise hooaja numbritega. Lähtuge valiku tegemisel: spordialast, võimleja vanusest, toimumisajast ja -kohast. Kui leidsite endale võimaliku variandi, siis jätke see meelde ning ankeedi tegemisel märkige see (kui on mitu sobilikku gruppi, siis märkige ka märkustena need või kirjutage täpsustav e-mail). 

2) Sel hooajal on Akrosel 3 oma saali!
Õpetaja 9a saalis hakkavad toimuma parkuur (kohandame saali vastavalt vajadustele), õhuakrobaatika ja tsirkus, vabatreeningud.

Näituse 33 saalis hakkavad toimuma väikelaste võimlemine, akrobaatika, akrobaatika ja ÜKE täiskasvanutele, tsirkus, slackline, sportakrobaatika, vabatreeninud ja sünnipäevad.

Tuglase 14 saali avame oktoobris. Ehitustööd käivad ja sellest saalist tuleb meie suurim treeningkeskus (võimlemiseks on u 670 m2, batuudid, kõrged laed jne). On, mida oodata. Et treeningud olemata ei jääks, siis ajutiselt toimuvad septembris treeningud Laulupeo pst 21 ruumides. Sisustame kuuks ajaks sinna endale mõnusa ja asjaliku saali. Palume olla tähelepanelikud, et jõuaksite ikka õigesse saali õigel ajal.

Laulupeo pst 21/ Tugalse 14 saalis hakkavad toimuma TeamGym, akrobaatika, akrobaatika ja ÜKE täiskasvanutele, õhuakrobaatika treeningud, vabatreeningud, sünnipäevad.

Akrose saalid 2020

3) Registreerimine treeningule:

a) kui olete juba Akrose liige, siis palume täita ankeet, mille leiate: https://forms.gle/bASXyfBMgBToGw4C6

NB! Uut liikmetaotlust palume mitte täita neil, kel see varasemalt juba tehtud on.

b) Kui soovite liikmeks astuda, siis, palun täitke liikmetaotlus (märkige kindlasti grupp) ja jääge ootama meiepoolset kinnitust.

4) Akros alustab treeninutega 2. septembrist 2020.

5) Tunniplaanis võib tulla ette muudatusi, vastavalt olukorrale. 

6) Vabandame ka ette, kui ei jõua augustis- septembris Teie e-mailidele vastata. Soovitame küsimuste korral helistada (5246141, Heigo). Juhul, kui kohe ei saa rääkida, siis helistame esimesel võimalusel tagasi.

7) Võib juhtuda, et grupp, kuhu soovisite, on juba täitunud. Aga ei tasu muretseda. Püüame leida teile uue sobiva aja.

8) Meie treeningutel osalevad tüdrukud ja poisid, neiud ja noormehed, naised ja mehed ühes grupis vastavalt eale, ettevalmistusele ja eesmärkidele.

9) Kui olete registreerinud treeningule, aga pole meilt vastust saanud, siis tulge julgesti kohale. Küll saame hakkama.

10) Kui valisite treeninggrupi, käisite trennis, aga ei sobinud., siis võis juhtuda, et ei olnud Teie jaoks sobilik spordiala, treener, treeningpäev või -grupp. Soovitame konsultreerida treeneriga ja püüame leida Teile sobilikuma võimaluse. Kui aga jätkuvalt ei sobi, siis oleme vähemasti proovinud ja kogemuse võrra rikkamad.

11) Soovitame valida võimalikult varajane kellaaeg (sest hilisemates gruppides on rohkem soovijaid).

Kindlasti tekkis veel palju küsimusi ja peagi saavad need vastuse.

Esmalt, aga loetelu treeningutest.

Soovime vastupidavust ja kannatlikku meelt, septembrist saate trenni niikuinii!

2-4-aastased

5-7-aastased

8-10-aastased

11-13-aastased

14-16-aastased

16+ a ja täiskasvanud

 

Lisainfo: 5246141 (Heigo), akros@akros.ee